Diana Şoşoacă: „Moartea lui Bogdan Stanoevici este suspectă. Cer autorităţilor să facă autopsia de urgenţă”

Avocatul Diana Şoşoacă, senator AUR, a participat marţi seară la emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, pentru a-şi exprima regretul legat de decesul actorului şi fostului ministru Bogdan Stanoevici.

12 ian. 2021, 21:44
Diana Şoşoacă: „Moartea lui Bogdan Stanoevici este suspectă. Cer autorităţilor să facă autopsia de urgenţă”

Diana Şoşoacă

a declarat că, din punctul ei de vedere, ca avocat, moartea marelui actor este suspectă şi, în consecinţă, doreşte ca autorităţile să se sesizeze din oficiu şi să se facă de urgenţă o autopsie, care să elucideze fără echivoc motivul decesului.

„Era efectiv unchiul meu, asa il consideram, era in familia mea de cand eram eu mica. Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu insemna ca nu mai este, spiritul lui ramane.

Deja am fost contactata de anumite persoane cu care ma voi intalni pentru probe. Pe data de 8 dec testul era negativ, apoi a luat o infectie, dar s-a infectat si cu alte infectii nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toata viata nu a fost aplicat.

Ar trebui sa ne spuna mare GCS ce e cu acele protocoale care impune tratamentul Covid cu prioritate fata de celelalte afectiuni.

Eu conider in acest moment ca este moarte suspecta si o spun ca avocat si ca cetatean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de ancheta sa intervina de urgenta si sa se faca autopsia, pentru ca nu stiu daca stiti, se doreste incinerarea, ca sa nu mai poata fi gasita nicio dovada.

Diana Şoşoacă cere autorităţilor să efectueze de urgenţă autopsia corpului lui Bogdan Stanoevici

S-a solicitat incinerarea si aceasta ar trebui facuta sambata, la Crematoriul Bucuresti.

Omul asta a luptat pentru tara asta cum putini au facut-o. Trebuie vazut ce i s-a intamplat dupa ce a candidat la prezidentiale, pentru ca nu ar fi trebuit si de acolo i s-a tras, imi spunea ca sunt probleme foarte mari. El a participat la toate iesirile in strada impotriva Covidului si mi-a spus „Diana, tu trebuie sa mergi pana la capat, nu stiu ce se va intampla cu kine, dar tu trebuie sa ne razbuni pe toti”.

In mizeria asta de politica, ori esti de-al lor si faci ce vor ei, ori e greu sa patrunzi. Credeti ca degeaba nu a rezistat ca Ministru al Romanilor de Pretutindeni? Dupa ce nu a mai fost ministru, RAPPS l-a dat in jdecata pentru recuperarea cheltuielilor de chirie pentru casa pe care o ocupa.

Eu stiu foarte bine lupta pe care a dat-o, inclusiv diferendul cu doamna Firea. Avea mari probleme pentru ca si-a permis sa candideze si la Primarie.

A purtat un adevarat razboi cu toata lumea, pentru ca a vrut sa faca un bine. Are cel putin doua procese cu Circul si cu Primaria pentru ce ar fi facut la Circ. El a avut un caracter de luptator si a fost tradat mizerabil de toti oamenii cu care a colaborat.

Din punct de vedere juridic este moarte suspecta si organele trebuie sa se autosesizeze, daca familia nu o face, de frica linsajului mediatic a care ar fi supusi.

Cu ce ar impieta efectuarea unei autopsii, care ar putea folosi si pentru alte persoane cu aceleasi probleme, sa poata fi salvate?  Bogdan a refuzat sa mearga la Bals, pentru ca avea niste disensiuni cu domnul Cercel pe tema Covid.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Citeşte şi: ÎPS Casian Crăciun susține vaccinarea: „Cine crede că Dumnezeu lasă pe cineva să moară de la vaccin se înșală amarnic. Medicii știu mai bine, ei nu se vaccinează cu moarte”

Pe de altă parte. Monica Pop a declarat, la România TV, că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus ”un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale”.

„Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.
Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a declarat Monica Pop la România TV,