Bogdan Stanoevici „nu a murit din cauza Covid!”. Codrin Ştefănescu a dezvăluit ce l-a ucis de fostul ministru

Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19, spune fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu.

12 ian. 2021, 16:32
Bogdan Stanoevici „nu a murit din cauza Covid!”. Codrin Ştefănescu a dezvăluit ce l-a ucis de fostul ministru

Bogdan Stanoevici „a murit cu zile pentru cā a fost infectat cu un microb din spital”, susţine fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu într-o postare pe Facebook.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru cā a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de covid, dar l-a învins! Ziceți adevārul, nu mințiți! Nu vā bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa pânā in ultima secundā! Dumnezeu sā te aibā in pazā, Bogdan!”, a scris fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu pe Facebook.

O poziție similară a avut și senatorul AUR Diana Șoșoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, a declarat senatorul AUR Diana Şoşoacă.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost testat pozitiv cu coronavirus la sfârşitul anului trecut şi internat, de urgență, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală.

După ce a scăpat de infecţia cu coronavirus, actorul Bogdan Stanoevici se afla totuşi în stare gravă după ce a contactat o bacterie din spital. La sfârşitul lunii decembrie a fost transferat la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului fuseseră afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii au încercat salvarea lui.
Bogdan Stanpevici a fost sedat și conectat la aparate, însă, din păcate, organismul lui a cedat în cele din urmă. Marţi, medicii au declarat decesul actorului.

Citeşte şi: Bogdan Stanoevici a murit. Evoluția bolii care i-a luat viața la doar 62 de ani