Bogdan Stanoevici, transferat la Fundeni după ce s-a infectat cu covid-19. Este în stare critică

Starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici s-a agravat, după ce s-a infectat cu covid. Medicii de la Spitalul Pantelimon au decis să-l transfere la Institutul Clinic Fundeni.

25 dec. 2020, 08:22
Bogdan Stanoevici, transferat la Fundeni după ce s-a infectat cu covid-19. Este în stare critică
Bogdan Stanoevici, în stare gravă

Bogdan Stanoevici este în continuare în stare gravă. Actorul a ajuns la Spitalul Pantelimon după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea sa de sănătate s-a agravat, deşi a reuşit să scape de virus. Plămânii actorului sunt extrem de afectați și necesită ventilare artificială.

Bogdan Stanoevici, transferat la Fundeni

Actorul urmează să fie transferat la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde ar putea primi îngrijiri mai bune, relatează surse medicale, potrivit Stiridiaspora.ro. 

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecţie nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franţa. Deja mor prea mulţi oameni în spitale, prea mulţi oameni sunt în comă şi nu ar trebui să fie”, declara recent, Diana Şoşoacă.

Citeşte şi Un fost ministru al României vine cu o teorie-bombă despre COVID-19. „De asta este foarte periculos!”

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Stanoevici este de profesie actor și a candidat recent la alegerile prezidențiale din 2019. Are 62 de ani și este absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde își continuă cariera. S-a restabilit în România în 2011.