Un fost ministru al României vine cu o teorie-bombă despre COVID-19. „De asta este foarte periculos!”

Bogdan Stanoevici, candidat pentru Parlament din partea Partidului Ecologist Român, promovează teoriile conspiraționiste despre noul coronavirus.

04 nov. 2020, 09:46
Un fost ministru al României vine cu o teorie-bombă despre COVID-19. „De asta este foarte periculos!”
Oamenii de ştiinţă au descoperit "o genă misterioasă ascunsă într-o altă genă" a virusului SARS-CoV-2.

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni, susţine că virusul a fost conceput în laboratoarele de la Paris și de la New York şi, din acest motiv, prezintă foarte multe mutații și de aceea este foarte periculos.

„Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există nici un fel de dubiu asupra acestei situaţii, există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la a noua mutaţie a acestui virus”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

Anunţ URIAŞ pentru TOŢII ROMÂNII! Ar putea însemna sfârşitul epidemiei de COVID-19

Bogdan Stanoevici a mai spus că nu există un vaccine care să acopere toate mutațiile pe care le suferă noul coronavirus și de aceea va trebui să ne obișnuim să trăim cu el.

„Evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii. Va trebui să ne obişnuim să trăim cu acest virus”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

Alexandru Rafila: „Până la finalul anului o să avem 400.000 de cazuri. Putem ajunge la 20% mortalitate”

Bogdan Stanoevici a mai spus că alegerile nu ar fi trebuit organizate în data de 6 decembrie, așa cum a stabilit Guvernul pentru că aceste alegeri reprezintă un pericol pentru sănătatea publică.

„Dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri”, a precizat Bogdan Stanoevici.