Câte kilograme a slăbit Oana Roman: „Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”

A reuşit să scape de zeci de kilograme şi şi-a schimbat radical înfăţişarea. Cu toate acestea, Oana Roman spune că nu s-a urcat încă pe cântar şi că o va face în momentul în care va reuşi să mai scape de încă 10 kg.

14 sept. 2021, 09:43

Câte kilograme a slăbit Oana Roman. Vedeta nu conteneşte să-şi uimească fanii cu fiecare apariţie. Oana adoptă frecvent ţinute îndrăzneţe, pe care le asortează cu peruci care de care mai colorate. Recent, fiica lui Petre Roman şi-a făcut apariţia la petrecerea revistei Viva, unde a întors toate privirile.

Câte kilograme a slăbit Oana Roman

Ea a mărturisit că, deşi nu ştie cu exactitate numărul kilogramelor pe care le are în prezent, a reuşit să slăbească nu mai puţin de 20 kg şi poartă haine cu trei măsuri mai mici. Performanţa a fost posibilă  graţie dietei, procedurilor corporale efectuate regulat şi ceiurilor de slăbit.

Citeste si Fulgy, asistent la „Acces Direct”. Condiţia pe care i-a pus-o Mirelei Vaida pentru a apărea în emisiune

Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a declarat Oana Roman pentru Click!

A decis să-şi facă abdominoplastie

Recent, Oana le-a dezvăluit fanilor de pe reţelele sociale că şi-a luat inima în dinţi şi a decis să-şi facă o operaţie de abdominoplastie. Visează la o astfel de intervenţie de ani buni, mai exact după naşterea fiicei ei.

Mi-am luat inima în dinți și am hotărât să încep investigațiile necesare pentru a mă programa la operația de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani. Primul pas a fost să fac un computer tomograf la abdomen, apoi să fac consultul clinic. Aștept rezultatul, primesc rezultatul, fac consultul clinic și vedem ce decid doctorii cu operația”, a anunțat Oana Roman, pe Instagram.

Citeste si Dan Alexa şi Anamaria Prodan, culisele unei relaţii controversate: „Anamaria a fost tot timpul lângă mine”


loading...
Partenerii noștri