Bogdan Teodorescu: Antonescu ne ameninţă că îi va aduce înapoi la putere pe Udrea, Boc, Ungureanu, Anastase

ALEGERI 2014: Prezent în cadrul unei emisiuni televizate, profesorul şi analistul politic Bogdan Teodorescu a declarat că în ultima săptămână Crin Antonescu a făcut două mari greşeli, afirmând că dacă nu va candida în toamnă, va susţine pe oricine din partea dreptei în afară de Victor Ponta şi PSD, ceea ce echivalează cu faptul că îi va readuce la putere pe Elena Udrea, Emil Boc, Roberta Anastase sau Mihai Răzvan Ungureanu.

06 apr. 2014, 20:20
Bogdan Teodorescu: Antonescu ne ameninţă că îi va aduce înapoi la putere pe Udrea, Boc, Ungureanu, Anastase

ALEGERI 2014: „Antonescu a făcut două afirmaţii în ultima săptămână, extrem de nocive. Prima – a spus că în turul 2 va susţine orice candidat al dreptei: Udrea, Predoiu, Ungureanu. Antonescu a facut 67% în parlamentare. A obținut milioane de voturi în numele USL şi îi aduce la putere pe Udrea, Ungureanu, Predoiu? Aceştia sunt cei 3 candidaţi ai dreptei. PNL votează cu Udrea sau Ungureanu la prezidenţiale?

A doua afirmaţie – va scoate PSD de la guvernare împreună cu Ponta. PSD are peste 40% în Parlament. Antonescu va putea face o majoritate doar aducând la putere partidul lui Udrea sau Blaga. Înseamnă că dacă îl votăm pe Antonescu o să avem un guvern cu Boc, Udrea? USL s-a făcut dându-l jos pe Ungureanu. Antonescu îl aduce înapoi pe Ungureanu? Este clar. Dacă îl votăm pe Antonescu asta ne aşteaptă. Am senzaţia că îi aduce împotriva noastră”, a declarat Teodorescu.

Bogdan Teodorescu: Nu ipoteza candidaturii este cea mai importantă parte din mesajul lui Ponta