Viitorul îşi vinde cel mai bun jucător în străinătate. Unde va juca după ce a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Viitorul a anunţat, luni, chiar înaintea meciului din deplasare cu Politehnica Iaşi, din etapa a 23-a din Liga 1, că Bogdan Ţîru se transferă la Jagiellonia Białystok, echipă din prima ligă a Poloniei.

03 feb. 2020, 16:43
Viitorul îşi vinde cel mai bun jucător în străinătate. Unde va juca după ce a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Bogdan Ţîru nu face parte din lotul celor de la Viitorul pentru meciul din campionat cu Politehnica Iaşi, programat luni, de la ora 20:00.

„FC Viitorul Constanţa şi clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Bogdan Ţîru. Acesta nu va face parte din lotul pentru partida din această seară cu Politehnica Iaşi, urmând să efectueze vizita medicală la formaţia poloneză”, este anunţul de pe site-ul oficial al clubului lui Gică Hagi.

Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Gică Hagi. „Eu nu lucrez aşa! Nu vreau să mă duc la puşcărie!”

Bogdan Ţîru a fost dorit în trecut la FCSB, dar părţile nu s-au înţeles, iar fundaşul central a rămas la clubul care l-a crescut. Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României.

Jagiellonia Bialystok este pe locul 9 în acest moment în prima ligă poloneză, la şase puncte de locurile care duc în Europa.