Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele. Legătura dintre Andrew Tate și Gina Chirilă: „Ea a venit și mi-a spus”

Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele. El și Gina Chirilă sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună o fetiță. Chiar dacă în ultima vreme s-a tot spus că relația lor este pe butuci și că ar urma să divorțeze, lucrurile nu chiar așa. Se pare că formează în continuare o familie și se iubesc foarte tare.

02 mart. 2024, 19:12
Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele. Legătura dintre Andrew Tate și Gina Chirilă: „Ea a venit și mi-a spus”
Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele

Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele. Chiar dacă este gelos, fostul fotomodel nu s-ar supăra pe partenera lui dacă ar calca strâmb, în anumite condiții.

În timp ce el, în timpul mariajului, nu a fost curtat de femei celebre. „De când sunt căsătorit nu prea îmi mai fac femeile avansuri. Cel puțin nu în România. Poate în străinătate, pe stradă”, zice el. Dar, în schimb, soția sa are destui admiratori.

Citește și: Bogdan Vlădău rupe tăcerea despre modelling. Motivul pentru care a renunțat la el: „Am primit avansuri și de la femei, și de la bărbați”

Bogdan Vlădău își lasă soția să-l înșele

La un moment dat, s-a trezit în situația în care Gina Chirilă i-a mărturisit că Andrew Tate, arestat în anul 2022 de autoritățile din România, i-a făcut avansuri, cu toate că știa că nu este o femeie singură.

Andrew Tate, la un moment, îi scria Ginei. O invita în locuri. Îi spunea că e frumoasă. Cum fac bărbații când le place o femeie. Nu eram căsătoriți, dar știa că e într-o relație. Ea a venit și mi-a spus. ‘Uite, îmi scrie domnul ăsta, știi cine e’?”, a dezvăluit Bogdan Vlădău, în emisiunea lui Măruță.

Gina Chirilă are o slăbiciune pentru Brad Pitt, astfel că soțul său i-ar da voie, daca s-ar ivi ocazia, să aibă o aventură cu fostul soț al Angelinei Jolie.

Eu chiar am întrebat-o la un moment dat, ‘Dacă n-ai fi cu mine, cu ce bărbat din România ai vrea să fii’. Noi ne spunem. Dacă mă întreabă ceva și chiar vrea să știe, eu îi spun. Oricum o tachinez, avea în când era mică poster cu Orlando Bloom și are o slăbiciune pentru Brad Pitt.

Mi-a zis că dacă-l întâlnește… asta e. Eu i-am spus că cu el are voie. Crește și cota familiei. Culmea e că ne-a pozat același fotograf și am văzut niște poze cu el pe care nu le-a văzut nimeni”, a afirmat Bogdan Vlădău.