Bolid făcut praf. Băiat de bani gata a intrat cu Porsche-ul în stâlp şi a murit VIDEO EXCLUSIV

Fiul unui important om de afaceri din Constanţa a murit, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe care l-a smuls din rădăcini şi a dărâmat un stâlp de înaltă tensiune. S-a oprit, în cele din urmă, cu bolidul în porţile de fier ale unei vile. Medicii l-au găsit în comă şi nu l-au mai putut salva.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 11:40
Bolid făcut praf. Băiat de bani gata a intrat cu Porsche-ul în stâlp şi a murit VIDEO EXCLUSIV

Tânărul, în vârstă de numai 24 de ani, conducea, pe Bulevardul Mamaia din Mamaia, automobilul său Porsche.

El a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe șosea, izbindu-se violent de un stâlp de iluminat. Automobilul s-a răsturnat, provocându-i șoferului leziuni extrem de grave.

„Am crezut că este cutremur prima dată când când m-am trezit, am ieşit afară nici nu ştiam ce se întamplă. Am văzut-o cu roţile în sus, cu luminile aprinse”, spune unul dintre martori.

Un altul a spus că maşina a intrat în stâlp, apoi „a ras gardul” . El crede că tânărul conducea cu viteză mare. „Altfel nu concep, nu putea să radă şi stâlpul şi pomii şi gardul acela de protecţie”.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul a pierdut controlul direcţiei  din cauza vitezei excesive, coroborată cu neatenţia în conducere, după care automobilul a părăsit partea carosabilă, a rupt un stîlp, un copac pentru ca, în final, să se răstoarne în curtea unei vile.

În urma impactului, şoferul a fost blocat în interiorul maşinii, acesta fiind deasupra volanului, cu picioarele culcate pe spatele plafonului.

După descarcerare, victima a fost transportată la spital în stare foarte gravă, dar nu a supravieţuit.