Bolidul de 350.000 de euro al lui Mirel Rădoi. Cum i-a eclipsat selecţionerul pe toţi cei prezenţi la un meci de Liga 1

Mirel Rădoi, selecţionerul reprezentativei de fotbal a României, a ajuns duminică seara, la partida FC Voluntari - Poli Iași, cu un bolid extravagant, care a furat toate privirile.

27 iul. 2020, 06:09
Bolidul de 350.000 de euro al lui Mirel Rădoi. Cum i-a eclipsat selecţionerul pe toţi cei prezenţi la un meci de Liga 1

Inclus în clasa SUV-urilor de lux, Rolls Royce Cullinan-ul cu care a ajuns Mirel Rădoi la stadion, a fost lansat în urmă cu doi ani. Pe această bijuterie selecţionerul ar fi cheltuit aproximativ 350.000 de euro, potrivit Sport.ro.

Citeşte şi Mirel Rădoi, dezvăluiri în premieră despre sinuciderea fratelui său. Ce au discutat cei doi înainte de tragedie

Fostul fundaș al naţionalei României este un împătimit al mașinilor scumpe. De altfel, în urmă cu o lună, Rădoi mărturisea că din totalul sumei de 15 milioane de euro câștigată din fotbal, șase milioane a cheltuit numai pe mașini.

Pe 14 iunie, la partida Voluntari – Clinceni 3-0, Rădoi apăruse cu un Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4, pe care a dat 200.000 de euro.


Aroganta de 350 000 de euro a lui Radoi! Si-a luat o masina cum nu s-a mai vazut in Romania! Cum arata BIJUTERIA pe www.sport.ro


loading...