Bolidul preferat al fraților Tate, un Bugatti de peste 5 milioane de euro, adus din Dubai, la cererea anchetatorilor români

Ancheta în cazul fraților Tate a fost extinsă în alte patru țări. Bolidul lor preferat, un Bugatti în valoare de peste 5 milioane de euro, va fi adus din Dubai, la cererea anchetatorilor. Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate caută și în alte state bunuri de valoare care aparțin britanicilor milionari arestați în România de la finalul anului trecut.

08 feb. 2023, 12:09
Bolidul preferat al fraților Tate, un Bugatti de peste 5 milioane de euro, adus din Dubai, la cererea anchetatorilor români

După ce au ridicat cu platformele toate mașinile din curtea vilei din Pipera în care locuiau Andrew și Tristan Tate, reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) au extins căutările și în alte țări. Se caută bunuri ale fraților Andrew și Tristan Tate în Emiratele Arabe, SUA, Marea Britanie și în Irlanda.

Citește și: Probleme de sănătate pentru fosta polițistă arestată în cazul fraților Tate. Cum a apărut Luana Radu la DIICOT

Reprezentanții ANABI au trimis o solicitare autorităților din Emiratele Arabe Unite să indisponibilizeze un autoturism Bugatti, evaluat la peste 5 milioane de euro, mașina preferată a fraților Andrew și Tristan Tate, și să-l trimită în România, potrivit Gândul.

Între mașinile confirscate de la frații Tate se numără și un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro, un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro, dar și o Lada de epocă evaluată la 10.000 de euro.

Citește și: Cine este Sebastian, românul care le-a deschis drumul în România fraţilor Tate. Dezvăluiri la BBC

Mașina cerută de ANABI urmează să fie trimisă în România și depusă, sub sigiliu, în depozitul ANABI, alături de restul bunurilor lui Andrew și Tristan Tate, care, pe lângă automobile și proprietăți imobiliare, au rămas, momentan, și fără colecția impresionantă de ceasuri de lux.