Probleme de sănătate pentru fosta polițistă arestată în cazul fraților Tate. Cum a apărut Luana Radu la DIICOT

Luana Radu, fosta polițistă arestată preventiv în cazul fraților milionari Tristan și Andrew Tate, a fost adusă marți dimineață la DIICOT unde continuă verificările informatice în dosarul de trafic de persoane, constituire de grup infracţional organizat și viol.

07 feb. 2023, 10:31
Probleme de sănătate pentru fosta polițistă arestată în cazul fraților Tate. Cum a apărut Luana Radu la DIICOT

Probleme de sănătate pentru fosta polițistă arestată în cazul fraților Tate. Luana Radu a fost adusă marți dimineață la DIICOT unde continuă verificările informatice în dosarul de trafic de persoane, constituire de grup infracţional organizat și viol. Fosta polițistă a venit șchiopătând. Potrivit unor surse România TV, fosta polițistă Luana Radu a căzut pe scări și și-a luxat piciorul.

Citește și: Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate, în lacrimi și în cătușe după audierile de la DIICOT

Luana Radu a fost arestată preventiv alături de frații Tristan și Andrew Tate și de o altă tânără. Stenogramele din dosar arată că Georgiana Naghel şi Luana Radu ar fi supravegheat activitatea fetelor pe site-urile pentru adulţi, în timp ce Andrew şi Tristan Tate s-ar fi ocupat de recrutarea fetelor prin metoda loverboy.

Citește și: Fosta polițistă cercetată în dosarul fraților Tate, trântită la pământ de foștii colegi, la DIICOT / VIDEO

De asemenea, jurnaliștii britanici de la Daily Mail au scris că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, conform publicației din Marea Britanie.