Bolile de care suferă Florin Zamfirescu. Celebrul actor a fost nevoit să renunțe la două mari plăceri

Ajuns la vârsta de 70 de ani, suveranistul Florin Zamfirescu are numeroase probleme de sănătate. Celebrul actor a dezvăluit că a fost nevoit să se lase de fumat și de alcool, pentru a mai duce câțiva ani pe picioare.

02 dec. 2022, 12:08
Bolile de care suferă Florin Zamfirescu. Celebrul actor a fost nevoit să renunțe la două mari plăceri
Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eşuate

Florin Zamfirescu nu mai este craiul de pe vremuri. Acum, celebrul actor ține discursuri patriotice și e nevoit să facă drumuri mai dese la medic.

„Nu-mi mai e dor de nimic, pentru că m-am retras. Am doi copii care mă onorează și-mi duc numele mai departe, Vlad Zamfirescu și Ștefana Samfira.

Am grijă de sănătatea mea. Nu mai fumez de vreo cinci ani, fumam câte două pachete pe zi. Cu alcoolul nu m-a văzut nimeni amețit, dar acasă, seara, mai beam trei beri sau mai beam țuică, acum, nu. Poate doar un păhărel”, a povestit actorul pentru Impact.ro.

Celebrul actor trebuie să-și țină sub control afecțiunile de care suferă.

„Iau foarte multe pastile date de doctoriță, eu nici nu știu ce am, ea mi le dă. Am colesterol, probleme cu inima, diabet. Am de toate, dar mă mențin”, a mai mărturisit actorul.

 

Florin Zamfirescu, mesaj suveranist. Actorul trage semnalul de alarmă

 

Deși s-a vaccinat anti-COVID, Florin Zamfirescu s-a revoltat anul trecut față de măsurile extreme luate de guvernanți.

În opinia celebrului actor, România cunoaște un puternic declin moral, la 30 de ani de la Revoluție.

„Am ieșit în stradă, pentru că, socotesc că România este un vapor eșuat. S-a ales praful de tot ce am sperat. Și am țipat și ne-am bucurat acum 31 de ani. Când eram în același loc, la Piața Universității, eram în balconul Universității și eram fericiți cu toții că țara nu are nicio datorie.

Speram că cei care ne vor conduce or să cârmească vaporul ăsta, care astăzi este eșuat. S-a ales praful de visurile noastre, de tinerețile noastre, de copiii noștri, de urmașii noștri, de nepoți. S-a ales praful de români.

Acum am ieșit, pur și simplu, din disperare. Speranțe mari nu am. Sper să cadă acest Guvern. Sper ca în ultima clipă să apară omul necesar la conducerea țării, pentru că toți care sunt acum la conducerea țării, sunt niște Iuda, vânduți, trădători.

Cîțu a zis că românul o duce foarte bine, ce probleme aveți? Păi ce se întâmplă cu copiii, ce se întâmplă cu școlile, ce se întâmplă cu batjocura cu obligațiie, cu interdicțiile? Ce se întâmplă? Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu și interzis?”, a declarat actorul Florin Zamfirescu, la Antena 3.