Florin Zamfirescu, despre sărbătoarea Drapelului: „Poporul ăsta e terfelit, chiar negat”

Florin Zamfirescu a vorbit despre sărbătoarea Drapelului, dar și despre situația României în aceste zile. Actorul a încurajat această acţiune şi a mărturisit că poporul român nu merită răul de care are parte.

26 iun. 2022, 23:14
Florin Zamfirescu, despre sărbătoarea Drapelului: „Poporul ăsta e terfelit, chiar negat”

Florin Zamfirescu, despre sărbătoarea Drapelului. Actorul a fost invitat la Culisele Statului Paralel, emisiunea Realitatea PLUS moderată de Anca Alexandrescu, unde şi-a spus opinia vizavi de sărbătoarea Drapelului.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, profesorul care a introdus orele de nuditate la UNATC, îl taxează pe Tudor Chirilă. Ce făcea solistul trupei Vama în facultate

Florin Zamfirescu, despre sărbătoarea Drapelului

S-au făcut niște pași pentru sărbătorirea drapelului. A făcut-o la Târgu Mureș șeful AUR și a făcut-o bine. Eu mă gândesc că dacă era sărbătorit drapelul secuiesc, care nici nu există, era scandal, era circ.

A fost sărbătorit. Sărbătoarea asta nu e introdusă de mult. Trebuie să pornim de undeva, până acum nu a sărbătorit nimeni drapelul și faptul că s-a introdus această lege e un lucru bun.

O sărbătoare nouă e motiv să nu știe foarte multă lume. În anii următori va fi sărbătorit mai mult drapelul. Ziua drapelului nu poate să treacă neobservată într-o țară. 

Nu aș învinui prea mult pe cei care n-au sărbătorit, e o sărbătoare recentă. Poporul asta nu merită ce i se întâmplă, nu merită răul care i se întâmplă, e terfelit, chiar negat. Limba este aproape distrusă, credință este un motiv de acuză„, a spus Florin Zamfirescu, la Realitatea.net.