Bolnave, jefuite pe patul de spital. Hoaţa, prinsă în fapt: „Hoo, fă, că nu fac nimic, mă uitam şi io, ce nu am voie?”

Mai multe femei au fost jefuite în timp ce năşteau sau se aflau în sala de operaţie, într-un spital din Timişoara. O pacientă a povestit cum a surprins o hoţă în timp ce-şi umbla prin lucruri.

21 iul. 2017, 07:19
Bolnave, jefuite pe patul de spital. Hoaţa, prinsă în fapt: „Hoo, fă, că nu fac nimic, mă uitam şi io, ce nu am voie?”

Mai multe femei internate într-un spital din Timişoara s-au trezit fără bucuri după ce hoţii au călcat pragul saloanelor.

O femeie povesteşte că a surprins o femeie în timp ce-i cotrobăia prin lucruri.

„Eu am avut parte de un control de rutină, cu o zi înainte de naştere. Eram în curtea spitalului, pe bancă aveam vederea aţintită exact către geamul salonului. Când îmi ridic privirea, văd o ţigancă la noptiera mea. Nu ştiu cum am ajuns până sus la etajul al 2-lea, nu ştiu cum nu am născut imediat după faza aceea… Deschid uşa, era încă în acţiune… o întreb nervoasă ce face, la care ea îmi răspunde pe un ton acid: Hoo, fă, că nu fac nimic, mă uitam şi io, ce nu am voie? În noptiera mea? Da ce, fă, ţi-ai adus-o de acasă? Am luat-o de aripă şi am scos-o din salon, a venit asistenta când a auzit gălăgie şi a chemat poliţia”, mărturiseşte o bănăţeancă, potrivit renasterea.ro.

O află femeie povesteşte cum a rămas fără bunuri într-o maternitate din Timişoara.

„Când m-am internat la Odobescu, eram în sala de naşteri, asistentele au venit noaptea să mă avertizeze să îmi pun geanta sub pernă că tocmai le sunase portarul să le spună că s-a internat sa nască o ţigancă dintre cele care fură în tramvaie. Mi s-a părut amuzant şi groaznic în acelaşi timp”, povesteşte pacienta.

De departe cea mai răvăşitoare poveste este cea a unei femei care îşi aminteşte cum prietena sa a fost jefuită pe când se afla la terapie intensivă, după o operaţie.

I s-au furat hainele (inclusiv indispensabilii), lăsându-i-se doar papucii… Să nu credeţi că prin spitale sunt ocoliţi medicii, şi ei au parte de nenumărate cazuri de furturi.