BOMBĂ: 80% reducere la NISSA, incepand de acum!

NISSA dă lovitura la finalul celui mai așteptat eveniment de shopping al anului: -80%!!!!! Magazinul a anunțat acum că reducerile de până la 80% vor fi disponibile din seara de joi, 23 noiembrie, numai celor înregistrați cu un cont pe site-ul https://shop.nissa.ro/ și vor continua pe durata întregii zile de vineri, 24 noiembrie.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 15:52
BOMBĂ: 80% reducere la NISSA, incepand de acum!

Zeci de mii de clienți au profitat de promoţiile de Black Friday de weekend-ul trecut, iar mii de persoane au vizitat magazinele NISSA în decursul celor 3 zile! La finalul perioadei, a venit bomba: suplimentarea stocurilor peste estimarea inițială, pentru a le pune clientelor la dispoziție cea mai largă varietate de ținute de zi și de seară, încălțăminte și accesorii. Cei mai norocosi vor achizitiona rochii cu 80% discount, pretul ajungand la unele itemuri la doar 50 de lei.
Cu o nouă serie de reduceri senzaționale de Black Friday 2017, NISSA le oferă clientelor sale o gamă variată de produse, adresate atât celor care doresc să își completeze garderoba cu noi produse, cât și celor care vor să își achiziționeze deja ținuta pentru sărbători.
”Decizia vine ca urmare a epuizării foarte rapide a produselor din categoriile cele mai cerute – rochiile de seară, paltoane, jachete, sacouri și accesorii, printre care genți, încălțăminte și bijuterii”, au declarat cei de la NISSA.
Mai mult, brandul oferă câte un voucher de 10% reducere pentru perioada sărbătorilor inclus în colet pentru orice comandă de Black Friday de pe https://shop.nissa.ro/.
Este bine să ştii că nu doar online eşti aşteptata cu oferte excelente! În această perioadă, în magazinele NISSA pot fi găsite vouchere ascunse de EXTRA 15% reducere, valabile pentru orice achiziție.
Bucură-te acum de cele mai bune oferte de preț, cu plata în rate și livrare rapidă în maxim 48 de ore! Cele mai râvnite rochii de seară pentru eveniment sunt incluse în oferta promoțională, disponibile în magazinele NISSA sau online pe https://shop.nissa.ro/.
MAGAZIN ONLINE – https://shop.nissa.ro/ – Joi, 23 noiembrie, ora 20:00, pentru clienții înregistrați. Vineri, 24 noiembrie, ora 00:00 pentru publicul general.