BOMBĂ! Andreea Raicu pleacă de la Prima TV. Decizia este DEFINITIVĂ

Anul acesta se pare că a fost anul demisiilor şi al traseismului în televiziune. După Ştefan Bănică Jr., Florin Dumitrescu, Horia Brenciu, Liviu Vârciu sau Mihaela Rădulescu, acum este rândul Andreei Raicu să anunţe că va pleca de la postul care i-a fost casă timp de 14 ani.

RomaniaTV.net
16 dec. 2014, 14:09
BOMBĂ! Andreea Raicu pleacă de la Prima TV. Decizia este DEFINITIVĂ

Pentru că în ultima perioadă reţelele de socializare sunt adevărate jurnale publice pentru vedete sau personalităţi, cea care a ales acest mod de a se confesa fanilor virtuali este şi Andreea Raicu.

Aceasta a postat recent un mesaj din care reiese că va fii liberă de contract la finele acestui an. De asemenea, tot în acelaşi mesaj Andreea Raicu a transmis mulţumiri postului care i-a fost ca o a doua casă şi a dezvăluit câteva dintre planurile sale de viitor.

„Dragii mei! Vreau să vă spun că la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final. În cei 14 ani cât am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul în care am crescut cu adevărat în televiziune, în care am intrat în lumea atât de frumoasă a divertismentului. […] Le mulţumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat în tot acest timp. Este o parte extrem de importantă din viaţa mea la care am să mă gândesc mereu cu drag. În aceşti 14 ani nu am câştigat doar experienţă şi clipe minunate, ci am câştigat şi nişte oameni care mi-au devenit prieteni şi pe care îi voi păstra în viaţa mea pentru totdeauna.

În acest moment însă politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor aşa că am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre. Astfel, mă voi implica şi mai mult în dezvoltarea revistei mele on-line, dar şi a celorlalte proiecte conexe. Aceasta nu este o despartire de televiziune pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie! Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevărat, cu siguranţă le voi da curs. Aici este locul în care mă veţi găsi mereu! Vă mulţumesc!”, a declarat Andreea Raicu pe Facebook.

Citeşte şi  Andreea Raicu, surprinsă plângând în hohote, în parcarea unui mall. Imagini inedite cu vedeta FOTO