Bomba anului în fotbalul românesc: CSA Steaua, direct în Liga a 2-a. Cu ce echipă a negociat fuzionarea

CSA Steaua a pierdut clar duelul de pe teren cu Academia Rapid şi a ratat promovarea în Liga a 3-a, dar ”militarii” puteau sări direct în Liga a 2-a, dacă oamenii din conducerea CSA nu s-ar fi opus propunerii venite de la Juventus Bucureşti.

28 iun. 2018, 12:12
Bomba anului în fotbalul românesc: CSA Steaua, direct în Liga a 2-a. Cu ce echipă a negociat fuzionarea

Ilie Ciuclea, patronul lui Juventus Bucureşti, i-a contactat pe oficialii Stelei şi a avut în plan o „fuziune” între cele două părţi, scrie gsp.ro. Totul s-a petrecut în urmă cu trei săptămâni.

Citeşte şi Lovitură de teatru în scandalul CSA STEAUA – RAPID: AMFB a dat SENTINŢA. Prima reacţie a lui Florin Talpan

„Am fost într-o discuţie. A durat 5 minute, acum 3 săptămâni. A fost o discuţie informală, mă rog … Chiar a doua zi am dat un răspuns că nu suntem interesaţi. Am analizat contextul şi oferta lor, dar am declinat totul”, a spus Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua.

Pentru a fi putut juca în liga secundă, CSA Steaua avea nevoie să se desprindă de Armată şi să aibă un finanţator din mediul privat. În această situaţie, dacă ar fi acceptat, Clubul Sportiv al Armatei se întorcea fix la perioada în care secţia de fotbal fusese cedată spre Viorel Păunescu şi, mai apoi, spre Gigi Becali.