BOMBA ANULUI în media românescă. Pleacă de la PROTV după 25 de ani

Costi Mocanu părăsește Pro TV, postul de televiziune unde s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, șef al canalului Pro TV. Contactat de Paginademedia.ro, Costin Mocanu a confirmat informația și a vorbit despre decizia sa, dar a precizat că ar mai putea exista unele colaborări.

RomaniaTV.net
12 mart. 2019, 17:11

Costi Mocanu pleacă de la Pro TV. „Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă”, a declarat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

Costi Mocanu va pleca din 1 aprilie 2019, după 25 de ani de activitate, lucrând în postul tv încă de pe vremea când acesta se numea Canal 31. „În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziție în grup”, a afirmat el. Destinația sa nu este încă stabilită, dar el a fost în discuții cu mai multe televiziuni, în ultimii ani, potrivit unor surse din piață. „Vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a precizat acesta.

Cât privește decizia sa, Costi Mocanu s-a rezumat la a spune doar că termenul de comun acord este cât se poate de adevărat și de valid, în acest caz. Nu a omis să vorbescă nici despre relația sa cu Pro TV. „Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”, a spus Costi Mocanu.