BOMBA ANULUI în showbiz. O cunoscută ştiristă le-a distrus relaţia! DIVORŢ la scurt timp după nuntă

Presa din Italia anunţa la finalul lui 2013 că Gianluigi Buffon şi Alena Seredova sunt la un pas de divorţ. În 2014, relaţia s-a deteriorat şi mai mult. 

26 ian. 2014, 10:31

Gianluigi Buffon şi Alena Seredova formează de aproape 10 ani, dar s-au căsătorit abia în 2011, însă acum despărţirea pare iminentă.

BIANCA DRĂGUŞANU a divorţat? Mesajul CARE SPUNE TOTUL, pe Facebook

Corrierre dello Sport scrie că motivul divorţului e constituit de infidelitatea portarului de la Juventus,care ar fi implicat într-o relaţie cu jurnalista Ilaria D’Amico, de la Sky Sport.

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, se află pe primul loc în clasamentul celor mai buni goalkeeperi ai secolului XXI, dat publicităţii, sâmbătă, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Şi mijlocaşul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, a divorţat de soţia sa Deborah Roversi după 12 ani de căsnicie şi a început o relaţie cu Valentina Baldini, o femeie de afaceri în vârstă de 35 de ani, anunţă presa italiană.

Andrea Pirlo şi Deborah Roversi au împreună doi copii, Nicholas (10 ani) şi Angela (7 ani) şi s-au cunoscut în perioada în care fotbalistul evolua la Brescia.

În ultimele luni, Pirlo a fost văzut tot mai des în compania Valentinei Baldini, care se ocupă de imobiliare şi a fost partenera lui Richard Stevens, fiul avocatului familiei Agnelli, care deţine Juventus.

Pirlo şi Valentina Baldini s-au cunoscut la un club de golf frecventat de fotbalist.

Citeşte şi: