BOMBA care îl doboară pe Adi Mutu. Transferul în India este ca şi RATAT

Adrian Mutu pare că a ratat ultimul transfer al carierei, indienii de la FC Pune City renunţând la intenţia de a-l legitima.

09 oct. 2014, 12:34
BOMBA care îl doboară pe Adi Mutu. Transferul în India este ca şi RATAT

În urmă cu câteva săptămâni transferul lui Adrian Mutu în prima liga indiana părea o simplă formalitate, însă el întârzie să se materializeze, iar jurnaliştii de la New Delhi nu cred că Mutu va mai evolua pentru Pune City. De altfel, Adrian Mutu a fost inclus deja de indieni într-un grup al fotbaliştilor şi antrenorilor cunoscuţi care au fost foarte aproape de a ajunge în campionatul din India.

Citeşte şi Probleme cu transferul lui Mutu în India. Briliantul a ratat prezentarea oficială

Potrivit ziare.com, pe lângă Adi Mutu mai sunt nume „grele”, că Fabio Cannavaro, Ruud Gullit, Steve Clarke, Ciro Ferrara, Eidur Gudjohnsen, Milan Baros sau Juninho. Şi despre brazilianul Ronaldinho se scrie că a fost ofertat de un club indian, însă acesta a preferat să meargă în Mexic.

Citeşte şi Consuelo a renunţat numele Mutu. Divorţul Briliantului este iminent

Adrian Mutu este liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu cei de la Petrolul. Campionatul din India începe în weekend, Pune City urmând a juca prima partida în dată de 14 octombrie împotriva celor de la Delhi Dynamos.

Mutu a lipsit de la prezentarea oficială a vedetelor lui Pune City, din cauză că nu a primit viză de India.