BOMBĂ la AUDIERI! Ce le-a spus Dincă procurorilor DIICOT despre Luiza Melencu. Cine sunt persoanele care au luat-o pentru TRAFIC

Gheorghe Dincă a fost audiat, joi, la DIICOT, unde a declarat că el și alți bărbați au violat-o pe Luiza Melencu, iar apoi fata a fost luată de două persoane din casa sa din Caracal, pentru a fi traficată. Dincă a mai spus că el crede că Luiza Melencu ar fi în viață.

09 ian. 2020, 17:01
BOMBĂ la AUDIERI! Ce le-a spus Dincă procurorilor DIICOT despre Luiza Melencu. Cine sunt persoanele care au luat-o pentru TRAFIC

Gheorghe Dincă a declarat că Luiza Melencu a fost luată din casa sa de două persoane.

„Nu vrea să dea declarații complete. Spune că a avut complici, că Luiza este în viață și că a predat-o. A indicat niște persoane, a dat niște nume. Sunt mai multe persoane. Sunt persoane care nu se aflau pe lista procurorilor. Ne-a amenințat, ne-a arătat semne obscene, ne-a spus cuvinte triviale. Nu văd cum ar putea să îl trimită în judecată pentru uciderea Luizei Melencu pentru că nu există probe, acte, că ea a murit. Dincă s-a luat de noi. A spus că oasele au fost plantate, că au fost aduse”, a spus Tonel Pop.

Mamei Luizei Melencu, prima reacţie după ce Gheorghe Dincă a declarat că fiica ei a fost TRAFICATĂ. Ce crede că s-a întâmplat DE FAPT

Gheorghe Dincă a dat şi nume, dar după verificări s-a dovedit că persoanele respective nui există!

„Au fost verificate. Sunt persoane care nu există. Vasile Popovici și Francesca nu știu cum au venit și le-au luat. I s-a spus că nu există, apoi a zis că sunt alte persoane. Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane”, a spus avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu.

Claudiu Lasoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a anunțat la România TV că dosarul este finalizat și că el va fi trimis la judecători.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lasoschi.