Mamei Luizei Melencu, prima reacţie după ce Gheorghe Dincă a declarat că fiica ei a fost TRAFICATĂ. Ce crede că s-a întâmplat DE FAPT

Gheorghe Dincă le-a mărturisit procurorilor DIICOT că Luiza Melencu ar fi fost traficată de doi bărbați care au furat-o din casa sa, nu înainte, însă, ca mai mulți indivizi să o violeze. Surse judiciare au relatat pentru România TV că Gheorghe Dincă este de părere că Luiza Melencu trăiește.

09 ian. 2020, 16:49
Mamei Luizei Melencu, prima reacţie după ce Gheorghe Dincă a declarat că fiica ei a fost TRAFICATĂ. Ce crede că s-a întâmplat DE FAPT

Monica Melencu a spus la România TV că afirmațiile lui Gheorghe Dincă sunt similare celor pe care aceasta le-a susținut de la bun început. Totodată, femeia îi acuză pe procurorii DIICOT că au acceptat scenariul conform căreia fata a fost ucisă, din dorința de a închide cazul.

„Nu că îl cred, cred ce am spus eu. Fata mea a fost traficată! Trebuie să vedem cine au fost acele două persoane. Totuși, eu nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă. Ei au mers doar pe pista asta, a incinerării. Cei de la DIICOT sunt incompetenți. Dacă el a luat-o, Luiza a fost dată la pont. El știe cui a dat-o”, a declarat Monica Melencu la România TV.

Răsturnare de situatie în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a avut complici care au violat-o pe Luiza, apoi fata a fost luată de la el

Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă și-a revizuit atitudinea și este dispus să colaboreze cu anchetatorii, în speranța că astfel va reuși să obțină o pedeapsă mai mică, mai ales că procesul este pe cale să înceapă. Pentru moment, nu se știe dacă presupusa traficare a Luizei Melencu a avut loc în țară sau în străinătate. Oamenii legii iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia tânăra ar fi fost ucisă ulterior. De asemenea, nu este cunoscută identitatea celor două persoane despre care inculpatul susține că au răpit-o pe fată din casa ororilor, unde aceasta era sechestrată.

Noi dezvăluiri în dosarul Caracal. Încă o fată luată cu forţa în maşina lui Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat cu ea

„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică. Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.


loading...