Bombă de Champions League. CFR Cluj pregăteşte demiterea lui Andone

Conducerea campioanei României, CFR Cluj, ar intenţiona să-l înlocuiască pe antrenorul Ioan Andone cu italianul Edoardo Reja, a anunţat postul Sky Sport 24, citat de site-ul tuttomercatoweb.it.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 14:50
Bombă de Champions League. CFR Cluj pregăteşte demiterea lui Andone

CFR Cluj s-a calificat, miercuri seară, în grupele Ligii Campionilor, după ce a eliminat în play-off formaţia elveţiană FC Basel, cu scorul general de 3-1, iar patronul Arpad Paszkany a precizat că nu se pune problema înlocuirii lui Andone, chiar dacă echipa a avut un parcurs mai slab în primele etape ale Ligii I.

Totuşi, presa italiană susţine că Paszkany intenţionează să-l schimbe din funcţie pe Andone, cu un tehnician italian, mai ales că joi a transferat deja la echipă doi fotbaliştin din Serie A.

Edoardo Reja, în vârstă de 66 de ani, a pregătit ultima dată echipa Lazio Roma, cu care a terminat pe locul patru la finalul sezonului trecut. În cariera sa, Reja a mai antrenat formaţiile Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Hellas Verona, Bologna, US Lecce, Brescia, AC Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, SSC Napoli şi Hajduk Split, informează tuttomercatoweb.it.