Bombă de ultima oră!!! Andreea Mantea şi Cristian Mitrea s-au despărţit

Andreea Mantea şi Cristian Mitrea au pus punct relaţiei în urmă cu două săptămâni. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp chiar de frumoasa vedetă.

03 oct. 2014, 18:22
Bombă de ultima oră!!! Andreea Mantea şi Cristian Mitrea s-au despărţit

Nu a trecut mult timp de la finalul emisiunii în care s-au cunoscut, însă iubirea dintre frumoasa brunetă și luptătorul de kempo a evoluat foarte rapid.  In aceasta dimineata, Andreea Mantea s-a trezit tarata intr-un scandal fara precedent. Cristi a fost prins pe o reţea de socializare în timp ce purta conversații cu o tânără.

După asta, Mitrea a inceput sa spuna ca expeditorul acestora ar fi fost chiar Andreea Mantea si ca tot ea le-ar fi „livrat” presei ca sa iasa „victima” din aceasta relatie.

Citeşte şi Iubitul Andreei Mantea, DEZBRĂCAT în dormitor. Cristian a înnebunit toate femeile FOTO

Admiratoarea secretă încearcă să îi intre în grații bărbatului, iar fostul concurent nu se lasă deloc mai prejos. Conștient de atuurile sale, Cristi se joacă puţin cu mintea tinerei vizibil îndrăgostite și îi acceptă avansurile, deși acesta este implicat de ceva timp cu Andreea Mantea. 

Citeşte şi Iubita lui Ştefan Stan, poze în ipostaze porno pe Internet GALERIE FOTO

După un schimb de replici și câteva complimente, bărbatul se lasă purtat de val și intră în jocul tinerei. „Mă întărâți!”, îi spune la un moment dat tinerei, prins fiind în jocul ei. „Mănușile au fost aruncate. Arată-mi ce poți!”, continuă Cristi.

Acum, Andreea Mantea vorbeste in premiera si face lumina in toata aceasta poveste, dezvaluind ca relatia ei cu Cristi Mitrea s-a incheiat in urma cu doua saptamani.

„Sa se inteleaga foarte clar, nimeni nu a inselat pe nimeni. Noi doi ne-am despartit inca de acum doua saptamani. Am hotarat de comun acord si in conditii amiabile ca e mai bine sa mergem pe drumuri separate. Noi doi am avut o relatie frumoasa, ne-am iubit si avem in continuare sentimente frumoase unul fata de altul, dar nu se mai putea sa aveam o relatie. Ruptura s-a produs in urma cu doua saptamani”, a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.