Bombă de ULTIMA ORĂ! Fata lui Adi Minune a luat o decizie ULUITOARE la doar 16 ani

Carmen si Franco au reuşit să se impună în faţa lui Adi Minune, după ce au dispărut de acasă vreme de o săptămână. Manelistul a fost într-un final de acord cu relaţia lor, iar acum cei doi porumbei locuiesc împreună.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 16:57
Bombă de ULTIMA ORĂ! Fata lui Adi Minune a luat o decizie ULUITOARE la doar 16 ani

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru Adrian Minune, după ce fiica sa, Carmen, in varsta de 16 ani, a fugit de acasa cu iubitul sau, Franco. Disperat, manelistul si-a dat fiica in urmarire generala, iar mai apoi a angajat 20 de bodygurazi care sa o caute in cele mai asunse locuri din tara. Dupa sapte zile in care nimeni nu a stiut nimic de ea, Carmen si-a facut singura aparitia acasa la iubitul sau, iar mai apoi a mers la politie pentru a da explicatii. După ce a răspuns întrebătilor, pustoiaca a fost trimisa de politie acasa, asa ca, fie ca i-a convenit, fie ca nu, ea a trebuit sa dea ochii cu tatal sau. Intalnirea nu a fost una foarte placuta, lasandu-se cu rauri lacrimi si diferite reprosuri.

Citeşte şi: Fata lui Adi Minune face ACUZAŢII GRAVE la adresa tatălui ei

Acum, Adi Minune pare că s-a împăcat că fiica sa nu mai este o copilă şi a recunoscut că gestul ei a fost specific vârstei adolescenţei. De dragul fetei lui, Adrian Minune l-a acceptat în familie şi pe iubitul acesteia. Manelistul a adăugat că ţine legătura zilnic cu fata lui, care s-a mutat împreună cu iubitul ei, într-un apartament.

„Ştiu unde locuiesc Carmen şi Franco, nu vreau acum să intru în detalii să dau blocul şi numărul apartamentului. Îi urmăresc din umbră. Vorbesc cu ea de trei-patru ori pe zi, Cati (n.r. soţia cântăreţului) vorbeşte toată ziua cu ea. I-am transmis lui Franco să fie cuminte: «Tată, te rog, ai grijă de fată!»”, a spus Adrian Minune la Pro Tv.

Citeşte şi: Cum a fost OMORÂT tatăl lui FRANCO, ginerele lui ADI MINUNE. „Au intrat peste el în casă, l-au bătut cu răngi”