BOMBĂ în CUPA ROMÂNIEI: FC Botoşani poate pierde meciul cu CFR Cluj la MASA VERDE. Cum a încălcat REGULAMENTUL

Publicat: Joi, 26 Septembrie 2019 09:20 // Actualizat: Joi, 26 Septembrie 2019 09:20 // Sursa: romaniatv.net

FC Botoșani a încălcat articolul 45 din ROAF și a avut doar 5 jucători formați la nivel național, în loc de 6, pe foaia oficială la meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României. Astfel, în mod normal, FRF va decide rezultatul 0-3 la "masa verde".

Foto: FC Botoşani Facebook

FC Botoşani s-a impus la loviturile de departajare, 4-2 (2-2 după 90 şi, respectiv, 120 de minute), în meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României, dar este aproape sigur că va pierde cu 0-3 la "masa verde".

CUPA ROMANIEI 16-IMI DE FINALA. Programul meciurilor de JOI şi transmisiile TV

ROAF (Regulamentul de Organizare al Activităţii Fotbalistice) prevede la art. 45 că "echipele din Liga 1 au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 6 jucători formați la nivel național".

FC Botoșani a avut doar 5 astfel de jucători în lotul de 18: Moescu, Chindriș, Brînză, Cîmpanu și Patache. În meciurile din Cupa României se respectă regulile din Liga 1: "În privinţa numărului maxim de jucători extracomunitari folosiţi în jocurile din Cupa României, se aplică următoarele reguli: a) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeaşi categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă".

CFR Cluj are la dispoziţie 48 de ore pentru a face contestaţie, dar în astfel de cazuri este posibilă o autosesizare a federaţiei. "Sesizarea privind încălcarea acestor reguli poate fi făcută de orice club interesat, sau din oficiu, de către Departamentul de Competiţii al FRF/LPF, după caz", se precizează în ROAF.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cupa României FC BOTOSANI CFR CLUJ masa verde ROAF
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H