Bombă în cazul Caracal! Dincă poate scăpa de închisoare! Un martor-cheie, chemat la audieri!

O nouă surpriză în ancheta Caracal! Familia Alexandrei cere procurorilor DIICOT să audieze un martor foarte important. Între timp, prietenul Alexandrei a fost și el audiat, iar telefonul i-a fost percheziţionat. Totodată, avocatul lui Gheorghe Dincă abordeză o nouă strategie pentru a-şi apăra clientul.

30 oct. 2019, 17:02

Prin cererea depusă astăzi la DIICOT, avocatul familiei Alexandrei cere audierea unui martor extrem de important, care se pare că ar avea informaţii despre reţeaua de trafic de persoane coordonată de Gheorghe Dincă, relatează România TV. Vorbim atât despre probe scrise, cât şi despre probe audio video, primite de la persoane care au fost traficate de Dincă, dar şi de la persoane care au auzit despre reţeaua de trafic de persoane a monstrului din Caracal. 

Întrebat dacă se teme că i se va refuza martorul, avocatul familiei Alexandrei Măceşeanu, Aurel Moldovan a declarat: „Având în vedere modul defectuos în care se desfăşoară ancheta este puţin probabil ca organul de anchetă să vrea să afle adevevărul”.

CAZUL CARACAL. FBI clarifică situaţia oaselor din pădure, ar putea apărea a treia victimă a lui Gheorghe Dincă

Între timp, prietenul Alexandrei, care trebuia să se vadă cu fata chiar în ziua în care a fost răpită, a fost audiat la trei luni de la izbucnirea scandalului. Procurorii i-au cerut băiatului şi telefonul mobil pentru a-l percheziţiona.

Iubitul Alexandrei susţine că trebuia să se întâlnească cu fata în ziua dispariţiei, dar ca nu a mai apărut şi nici la telefon nu a mai răspuns.

În aceeași anchetă, avocatul lui Gheorghe Dincă vrea să abordeze o nouă strategie. Susţine că Dincă a comis crimele pentru că nu şi-a mai luat medicaţia prescrisă de medicii psihiatri. În momentul de faţă, Gheorghe Dincă este bine îngrijit după gratii şi îşi primeşte medicaţia, luând mai multe pastile pe zi.

Totuşi, avocatul Adrian Cuculis a declarat în exclusivitate pentru România TV că este prea târziu pentru ca avocatul lui Dincă să abordeze această strategie.

„Ştiţi că a trecut momentul expertizării lui Dinca şi indiferent dacă se merge pe o astfel de ipoteză n-o să-l mai ajute cu absolut nimic. Momentul ăsta l-am depăşit pentru că înţeleg că a fost supus expertizării şi e bine mersi, nu a avut nicio problemă la momentul săvârşirii faptelor şi nici acum”, a precizat avocatul.