Bombă în cazul Caracal. Gheorghe Dincă susţine că nu a ucis-o pe Luiza Melencu

Răsturnare de situaţie în cazul fetelor dispărute de la Caracal. Suspectul Gheorghe Dincă susţine că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, potrivit surselor România TV.

06 ian. 2020, 11:29
Bombă în cazul Caracal. Gheorghe Dincă susţine că nu a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a făcut o solicitare la DIICOT în care cere să fie reaudiat în regim de urgenţă. Potrivit România TV, Dincă spune în cerere că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

E un film regizat. El trebuie să spună adevărul, ce s-a întâmplat. Luiza nu este moartă„, a comentat mama Luizei, pentru România TV.

Această răsturnare de situaţie în cazul Caracal vine chiar în săptămâna în care procurorii se pregătesc să îl trimită în judecată pe Gheorghe Dincă. Rămâne de văzut dacă DIICOT va da curs favorabil cererii lui Dincă de a fi reaudiat.

Citeşte şi FBI a întocmit două rapoarte în Cazul Caracal. Americanii cer reaudierea lui Dincă. „Luiza nu este moartă”

Schimbarea de atitudine a lui Dincă vine după ce monstrul de la Caracal a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. S-a spus că el ar ţine şi un jurnal, în care a scris că-și dorește să aprindă o lumânare în memoria celor două fete pe care le-ar fi ucis. Aici el scria că pe Luiza Melencu și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură, însă pe Alexandra Măceşanu a descris-o drept o copilă tristă.