Bombă în cazul Caracal! O nouă victimă a lui Dincă rupe tăcerea. „Mi-a pus ceva la nas, am adormit. M-am trezit în casă, mă durea …”

O nouă victimă a lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. O fată în vârstă de 17 ani povesteşte faptul că a fost luată de monstrul din Caracal şi dusă în casa acestuia, unde s-ar fi aflat şi o fată în vârstă de 12 ani. Bunicul Luizei a primit mesaje de la tânara care povesteşte că de teamă nu l-a reclamat pe Dincă la poliţie.

RomaniaTV.net
09 ian. 2020, 10:03

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook, la începutul anului 2020, de către două copile care susţin că au fost victime ale lui Gheorghe Dincă.

”Am fost contactat telefonic și au vorbit din dragoste și simpatie pentru Luiza. Prima mi-a povestit că trecând pe lângă ea Dincă i-a pus o batistă la nas, a urcat-o în mașină și a dus-o acasă. Acolo mai erau și alte fete, unora le-a dat drumul acasă. Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane”,  spune bunicul Luizei.

Potrivit capturilor conversaţiilor pe mesageria reţelei de socializare prezentate de bunicul Luizei, tânăra susţine faptul că a fost luată cu forţa de către Gheorghe Dincă, adormită cu o substanţă necunoscută şi sechestrată în casa groazei din Caracal, dar care ar mai există şi alte două victime care au trecut prin aceeaşi situaţie, însă le este frică să dea declaraţii. 

„Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine. M-a întrebat dacă nu merg la ocazie. Era Dincă. Am spun «Nu!» şi să-şi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după. M-am trezit în casa lui. Mă durea tot corpul şi mă simţeam rău. Am întâlnit acolo o fată de 12 ani care mi-a spus că era de 2 luni în casa lui Dincă”, a scris fata.

Bunicul Luizei afirmă că de teamă multe dintre victime lui Gheorghe Dincă au fost nevoită să părăsească oraşul Caracal şi să se mute în alte localităţi în urma ameninţărilor.

În dosar există şi declaraţia unei de poliţist din Craiova, care a fost martora în momentul în care o victimă de-a lui Dincă a sărit din maşina acestuia şi a luat-o la fugă. Acţiunea s-a petrecut în Craiova, iar minora l-a recunoscut pe Dincă după ce a început scandalul.

„Luiza nu a fost omorâtă, Luiza a fost traficată”, afirmă bunicul Luizei.