BOMBĂ în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: „A fost forţat să plece la mare”. El l-a omorât pe designer!

Răzvan Ciobanu a încetat din viață, pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident de circulație. În public au apărut mai multe ipoteze și s-au făcut tot felul de speculații legate de circumstanțele în care designerul și-a pierdut viața.

11 nov. 2019, 14:57

Laura Vicol, cea mai bună prietenă a designerului, a declarat că va spune totul și va oferi detalii extraordinare după finalizarea anchetei. Avocata susţine acum că știe cine este autorul moral în cazul morții lui Răzvan Ciobanu.

Cutremurător. S-a aflat la 6 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, fix de ziua lui. Ce s-a întâmplat de fapt cu designerul

„Autorul acesta moral este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol.

S-A AFLAT! Ce imagini s-au găsit pe hard diskurile din casa lui Răzvan Ciobanu

Laura Vicol susţine că va exista cât de curând o soluție la dosarul „Răzvan Ciobanu”, iar toate detaliile vor fi făcute publice: „Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informație nu a ieșit de acolo. Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar!”.

„Un responsabil moral cu siguranță există, dar îl voi spune când va fi închis dosarul”, a mai  precizat avocata Laura Vicol.