Bombă în dosarul Caracal: Probe ADN ale altor persoane decât Dincă şi Fane, găsite pe salteaua din dormitorul monstrului

Informaţii bombă din dosarul Caracal. Expertizele arată faptul că, monstrul din Caracal a avut complici. Pe salteaua din dormitorul groazei au fost găsite mai multe ADN-uri, printre care cel al Alexandrei, Gheorghe Dincă şi al vecinului său, Ştefan Risipiceanu, zis Fane. Acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Luiza, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
29 nov. 2019, 13:25
Bombă în dosarul Caracal: Probe ADN ale altor persoane decât Dincă şi Fane, găsite pe salteaua din dormitorul monstrului

În perioada în care casa lui Gheorghe Dincă a fost plină de anchetatori, oamenii legii au luat probe de peste tot. Inclusiv de pe salteaua de pe patul lui Gheorghe Dincă. Rezultatul expertizei arată că, monstrul din Caracal nu a fost singurul bărbat care a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza şi Alexandra. Pe acea saltea s-au găsit mai multe ADN-uri, printre care şi ADN-ul violatorilor Gheorghe Dincă si Ştefan Risipiceanu, zis Fane, dar şi cele ale Alexandrei şi Luizei.

Dar, surse din anchetă citate de România TV, spun că au existat mai mulţi violatori. Există un martor care susţine că, Luiza a fost violată de 11 bărbaţi.

Toate probele vor fi analizate şi puse cap la cap. Procurorii DIICOT l-au reţinut pe Fane pentru acuzaţia de viol, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă. Cel care l-a demascat pe Fane a fost chiar bunul său prieten, Gheorghe Dincă. Fane însă nu a recunoscut acuzaţiile. În schimb, a recunoscut faptul că a dormit multe nopţi în casa monstrului, când lucra la el în curte şi erau buni prieteni.

Despre cei 11 violatori a vorbit şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

„DIICOT-ul, pentru a acoperi această nenorocire pe care o face sistemul, prin Consiliul Superior al Magistraturii, la adresa poporului român, iese și spune: Noi l-am prins pe un complice de-al lui Dincă care a violat-o pe Luiza Melencu. Dragi de la DIICOT, când ați aflat că are un complice Dincă? Când ați aflat voi că are un complice Dincă? Nu ați fost în stare să aflați mai devreme? Și în momentul în care martorul pe care vi l-am trimis, Raj, care a venit de la Caracal și pe care l-ați luat cu cătușe de la mine din birou și care v-a spus că sunt 11 persoane care au violat-o pe fata asta, voi de ce l-ați trimis acasă pe omul ăla și ați spus că este nebun?”, a afirmat Alexandru Cumpănașu.