BOMBĂ în fotbal, LPF fără şef. Gino Iorgulescu nu a fost validat ca preşedinte

Curtea de Apel Bucureşti nu a validat deciziile Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal şi prin care GINO IORGULESCU a fost ales preşedinte al acestui for.

10 apr. 2014, 09:18
BOMBĂ în fotbal, LPF fără şef. Gino Iorgulescu nu a fost validat ca preşedinte

Adrian Mititelu a contestat instalarea lui GINO IORGULESCU în funcţia de preşedinte al LPF, iar judecătorii de la Curtea de Apel au admis joi acest apel, făcut în numele clubului FC Universitatea Craiova, respingând totodată cererea LPF de a înscriere modificările din Adunarea Generelă din 14 noiembrie 2013, când GINO IORGULESCU a fost ales în funcţia de şef al Ligii.

Marius Moise, avocatul FC Universitatea Craiova, a declarat cu privire la această hotărâre: „Decizia  are ca efect juridic că Liga nu are reprezentant legal pe GINO IORGULESCU, în plus secretarul genarl al LPF nu are dreptul să ocupe acest post. Îi vom soma să convoace Adunarea Generală pentru a alege un reprezentant legal. Noi am contestat că alegătorii lui GINO IORGULESCU nu erau, de fapt, membrii constituanţi ai Ligii„.

Contactat de ProSport, un avocat a explicat  soluţia publicată pe site-ul Curţii de Apel: „Dacă vă uitaţi atenţi, în coadă scrie definitivă, deci nu poate fi atacată. Practic, alegerile de la Ligă nu sunt recunoscute şi ar trebui repetate„.

Citeşte şi Gino Iorgulescu, anunţ IMPORTANT despre transmisia tv a meciurilor din Liga 1


loading...
Partenerii noștri