Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Gică Hagi ar urma să deschidă şi o academie de tenis!

Simona Halep ar putea intra în lumea fotbalului într-un mod cu totul neașteptat! Conform unor surse apropiate sportivei, aceasta este în discuții cu conducerea celor de la Farul Constanța pentru a deveni acționar al clubului.

16 apr. 2024, 14:53
Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Gică Hagi ar urma să deschidă şi o academie de tenis!
Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Gică Hagi ar urma să deschidă şi o academie de tenis!

Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Se pare că reprezentanții clubului au contactat deja persoane din anturajul sportivei pentru a discuta posibilitatea de a deveni parte din acționariatul echipei. În prezent, clubul Farul Constanța este deținut de legenda fotbalului românesc, Gică Hagi (79.9%), alături de Ciprian Marica (10%), Rivaldo Vítor Borba Ferreira (10%) și Zoltan Iasko (0.01%).

Se pare că se iau în considerare două variante de către Simona Halep: prima ar consta în preluarea a 10% din acțiunile deținute acum de Gică Hagi și implicarea activă în societate, inclusiv din punct de vedere financiar, iar a doua soluție ar presupune doar preluarea a 1% și un rol mai mult decorativ, cel mai probabil de ambasador al clubului, scrie sport.ro. Se discută inclusiv deschiderea unei academii de tenis, ceea ce ar putea face din acest club unul dintre cele mai puternice din România și din Europa de Est.

Citeşte şi: Câte clase are, de fapt, Ion Ţiriac. Miliardarului nu prea i-a plăcut şcoala!

Legătura dintre Simona Halep și Gică Hagi nu este una întâmplătoare. Ambii fac parte din comunitatea aromânilor, o ramură importantă a poporului român. Aromânii sunt prezenți mai ales în Dobrogea și sunt recunoscuți pentru contribuțiile lor semnificative în diverse domenii, inclusiv sportul și cultura. Este interesant de observat cum această legătură culturală și istorică joacă un rol important în relația dintre cei doi sportivi de excepție.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu, dezvăluiri tulburătoare despre viaţa în închisoare. „Nu poţi să faci asta trei zile la rând. Mori, te cureţi, nu ai cum!”

Simona Halep (32 de ani) a fost număr 1 WTA timp de 64 de săptămâni, între 2017 și 2019. A câștigat Roland Garros  (2018) și Wimbledon (2019) și are o avere estimată la 48-52 de milioane de euro, aflându-se în top 200 cei mai bogați români în 2023 și având afaceri în domeniul imobiliar în Constanța și București.