Bombă în lumea fotbalului. Becali nu are doar fete, ci şi un fiu secret. Cine este şi cu ce se ocupă

Bombă în lumea fotbalului, după ce s-a aflat de existenţa unui fiu secret al lui Becali. Tânărul joacă fotbal la o echipă din Austria şi îşi doreşte să devină profesionist.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 13:37

Se ştie faptul că Giovanni Becali are trei fete cu soţia sa, Stela, Pamela Andreea şi Laura, însă o româncă stabilită în Austria, Aida Giurumescu, susţine că are un baiat cu celebrul impresar, care se numeşte Bernhard şi este născut în decembrie 2002 la Viena. 

Aida l-a dat în judecată pe Giovanni Becali, în Austria, şi a câştigat procesul pentru stabilirea paternităţii, cerând apoi instanţei din România să recunoască sentinţa dată de judecătorii austrieci. Ea a cerut şi executarea silită a lui Becali, pentru a recupera suma de 85.000 de euro, pensie alimentară retroactivă, procesul aflându-se pe rol, scrie Wowbiz.ro.

Gigi Becali, prins fără adeverinţă. „Cum să mă întrebe pe mine unde mă duc?” Cum a scăpat să nu fie amendat

Fiul secret al lui Giovanni Becali e fotbalist în Austria

Băiatul poartă numele de Becali, fiind un fotbalist apreciat la categoria sa de vârstă. Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii. În prezent, joacă pentru o echipă Under 18 din Viena, „A XIII Autohof Center”, dintr-o ligă inferioară.

Deși nu a împlinit 18 ani, Bernhard a fost luat și în lotul echipei Under 23, acolo unde sunt fotbaliști cu 3-4 ani mai mari decât el. 

Giovanni Becali, eliberat condiționat, după două dosare grele

Giovanni Becali era condamnat, pe 4 martie 2014, alături de alți grei ai fotbalului românesc, la închisoare, în celebrul Dosar al Transferurilor. Avea să fie eliberat pe 14 septembrie 2016. Problemele pentru Giovanni nu se terminaseră.

Avea să fie condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru pentru că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, în scopul obținerii unei sentințe favorabile în „Dosarul Transferurilor.” S-a întors după gratii.

Pentru două luni și două săptămâni! Eliberarea a venit în mai 2018, când magistrații de la Tribunalul Ialomița au decis ca Giovanni Becali să fie eliberat condiționat.

Ioan Becali, anunţ despre eliberarea lui Cristi Borcea: „Intră la comisie săptămâna asta, prin iulie scapă”