Bombă în showbiz. O vedetă TV abia a divorţat, dar se pregăteşte să devină MAMĂ

În showbiz viaţa se trăieşte pe repede înainte, iar cel mai bine ilustrează acest lucru o vedetă TV care tocmai a divorţat, dar se pregăteşte deja să devină mamă, alături de noul său iubit.

RomaniaTV.net
13 mai 2015, 11:13

Vedeta Prima TV Diana Bart a divorţat în august 2014, dar acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi se pregăteşte să se mute în casă nouă alături de iubitul ei, afaceristul Mihai Dumitrescu.

Deşi primul mariaj nu prea i-a reuşit, Diana nu se teme deloc de o nouă căsătorie, după cum recunoaşte într-un interviu pentru ziarulring.ro. Ba chiar îşi doreşte să devină curând mamă.

Deocamdată, însă, doar se va muta sub acelaşi acoperiş cu iubitul său.

„Oriunde alegem să locuim, vom fi împreună. Aceasta a mărturisit că se vede mamă şi se pregăteşte pentru acest capitol din viaţa sa. Am vrut o zonă frumoasă, liniştită. Apartamentul se află pe malul unui lac, într-un cartier rezidenţial, cu pază, parcare subterană (ideală iarna), sală de fitness. Mi-a plăcut foarte mult, mă simt ca într-un complex de vacanţă”, a declarat Diana.

„Pentru mine, căsătoria înseamnă în continuare una dintre cele mai importante etape din viaţă. Şi, pentru că am trecut printr-un divorţ, am acceptat asta ca pe o lecţie de viaţă, care m-a făcut mult mai matură, mai atentă în luarea deciziilor importante. Cât despre copii, îmi doresc foarte mult, să devin mamă cât de curând”, a mărturisit Diana Bart.