Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt din nou împreună

Răsturnare de situaţie între Bianca şi Victor Slav. Cei doi s-ar fi împăcat. Conform unor apropiaţi citaţi de wowbiz, Bianca şi Victor au decis să mai dea o şansă relaţiei, însă în alţi termeni de această dată.

25 mart. 2014, 15:22
Bombă în showbiz! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt din nou împreună

Bianca Drăguşanu si Victor Slav formeaza din nou un cuplu! Desi au divortat de trei saptamani, cei doi au decis sa isi mai dea o sansa si, in ciuda tuturor problemelor avute pana acum, vor sa isi cladeasca o relatie solida care sa nu se mai clatine la prima adiere de vant!

Surse din preajma celor doi sustin ca acestia au decis sa isi reia relatia chiar inainte de separarea oficiala, insa au pus capat casniciei pentru ca asa era cel mai bine pentru ei.

„Bianca si Victor se iubesc la nebunie si ar fi fost pacat ca o greseala sa ii separe definitiv. Amandoi au decis sa reia povestea de dragoste de la zero si sa mai incerce inca o data. Primele semne ca lucrurile s-ar fi reglementat intre ei au fost in urma cu doua luni. Atunci, au plans unul pe umarul celuilalt si s-au impacat”, a spus o apropiata de-a roscatei pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu şi-a petrecut noaptea cu Victor Slav. Dezvăluiri pe Facebook

„Bianca si Victor sunt impreuna pe bune, dar nu mai vor sa iasa in fata cu relatia de iubire. De data aceasta incearca sa fie cat mai discreti si sa nu mai lase pe nimeni sa se bage intre ei. Nu s-au mutat inca impreuna, dar nici nu mai e mult pana acolo. In schimb, se intalnesc zilnic, iau masa, se ajuta, se sfatuiesc, vorbesc mult la telefon si ce e foarte important, se ocupa amandoi de afacerile familiei. Isi fac planuri si pentru Paste, ca un adevarat cuplu. Insa, repet, acum, ei nu mai doresc sa iasa in presa cu relatia lor, vor sa isi traiasca iubirea in liniste, ca orice pereche normala. Si e firesc daca ne gandim la ce rau le-a facut expunerea anterioara”, au povestit prietenii cuplului.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Anda Adam, RĂZBOI pe Facebook. Iată ce mesaje ACIDE şi-au transmis divele

BIANCA DRĂGUŞANU şi Victor Slav au divorţat. Dupa ce au semnat actele de separare, Bianca si Victor s-au urcat in graba intr-o masina neagra, condusa de un prieten de-al prezentatorului, si au plecat in tromba spre casa divei din zona Lacul Tei! Bianca s-a asezat pe bancheta din spate, protejata de Slav, care nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de divort! Era vizibil afectata si isi ascundea tristetea in spatele unei pereche de ochelari de soare! Nici prezentatorul de la PRO TV nu parea in apele lui, si chiar a avut cateva accese de furie la adresa jurnalistilor aflati la fata locului, ba mai mult, le-a cerut sa fie lasat in pace atat el, cat si Bianca.