BOMBĂ în SHOWBIZ. Botezatu, cerut în căsătorie de iubit. S-au sărutat în public FOTO

Răzvan Botezatu a anunțat că a fost cerut în căsătorie de iubitul lui. Fostul prezentator de la Antena Stars a recunoscut acum mai bine de o jumătate de an că este homosexual, după care a plecat în Germania.

14 dec. 2019, 13:51

Răzvan Botezatu a făcut anunţul pe Instagram, în dreptul unei fotografii pe malul mării. „Am fost cerut în căsătorie”, a scris Răzvan Botezatu în dreptul fotografiei.

Într-o altă poză de pe rețeaua de socializare, Răzvan Botezatu apare sărutându-se cu iubitul care i-a dat inelul. „Dragostea se face-n minim doi, e secret, rămâne între noi”, a scris Răzvan Botezatu.

Fostul primar s-a căsătorit cu NORA SA, după ce I-A MURIT FIUL. Incredibil, despre cine este vorba!

Răzvan Botezatu s-a mutat în Germania după ce a plecat de la Antena Stars.

„Sunt bine, în sfârșit, sunt bine, în Germania. Am învățat limba, o vorbesc deja bine, nu mai am probleme. Am plecat în Germania pentru că, după ce am renunțat la a mai prezenta matinalul, nu aveam cum să mai fac față din punct de vedere financiar, cheltuielile fiind suficient de mari. Acum însă, de ceva vreme, chiar dacă nu lucrez propriu-zis, adică nu merg la serviciu, la birou, câștig mai bine ca înainte. De vreo trei ori mai bine”, susţine Răzvan Botezatu.