Bombă în showbiz! Ilie Năstase şi Ioana divorţează după un an de căsnicie: „Era agresiv”

Ilie Năstase şi Ioana divorțează după un an de căsnicie. Soția fostului tenismen nu mai poate suporta comportamentul agresiv al acestuia. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 15:13
Bombă în showbiz! Ilie Năstase şi Ioana divorţează după un an de căsnicie: „Era agresiv”

lie Năstase s-a mutat pentru Ioana în Constanța, însă se pare că mariajul lor nu a funcţionat şi au decis să se despartă.

Citeşte şi: Ilie Năstase vrea să dea statul roman ÎN JUDECATĂ. „A făcut milioane datorită mie”

Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie.

I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu.

Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze, au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!.

Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului

Corovirusul a speriat pe multă lume, chiar şi pe vedetele noastre autohtone, Ilie Năstase fiind una dintre ele. Tenismenul, împreună cu soţia lui au decis să meargă la Constanţa, acolo unde vor locui o perioadă.

Chiar dacă Ilie Năstase este panicat de virusul ucigaş, partenera lui, Ioana, este mai relaxată şi spune că preferă să facă alte lucruri, decât să se uite la TV, la ştiri.

În perioada aceasta stăm la Constanța, unde am venit de miercuri (11 martie – n.r.). Ilie este mai panicat cu virusul ăsta, eu însă sunt mai optimistă, nici nu prea cred în ceea ce se spune despre el. Poate și pentru faptul că el se uită la tv, la știri.

Eu prefer să ascult muzică și să citesc o carte. Însă respectăm regulile de igienă ca până acum, nu ne-am făcut provizii, ci doar  cumpărături, așa cum facem în mod obișnuit. Ieșim în oraș, mergem la restaurant, ne vizităm familia și rudele. Am fost pe la mama, la nepoțica mea și la fratele meu și facem plimbări pe malul mării”, a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Click.ro.

Luna trecută, celebrul tenismen și-a făcut buletin de Constanța pentru că și-a dorit sa aibă același domiciliu cu soția lui, dar și pentru că voia să fie din același oraș cu Simona Halep.