Bombă în showbiz! Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret

Lidia Buble şi Răzvan Simion se bucură de o vacanţă exotică şi romantică tocmai în Maldive, la malul Oceanului Indian.

01 iul. 2018, 11:08
Bombă în showbiz! Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret

Zilele trecute, Dani Oţil anunţa că, săptămâna viitoare, va prezenta matinalul de la Antena 1 fără colegul şi prietenul său, Răzvan Simion. Motivul absenţei lui Răzvan Simion este vacanţa din Maldive, alături de iubita lui, Lidia Buble.

Fericită din cale afară, Lidia Buble pune întruna fotografii şi filmuleţe pe pagina sa de Instagram, în timp ce se află la plajă, la piscină, la restaurant. Solista, care rar se pozează în costum de baie, face acum o excepţie şi şi-a luat chiar şi atitudine de divă pentru şedinţa foto de lângă palmieri, în care apare cu o pălărie de soare imensă.

Dorian Popa: „Lidia Buble este însărcinată! Mai multe detalii la Next Star”

Lidia Buble şi Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câţiva ani de zile, iar acum, cântăreaţa ar fi fost cerută de soţie de către prezentatorul TV. ”Spune DA”, a scris Răzvan Simion în dreptul unei imagini în care Lidia Buble poartă o rochie albă extrem de sexy. Ba mai mult, fotografia inedită a adunat numeroase like-uri, dar şi comentarii: ”Ziceai tu într-un interviu că te cere şi vă căsătoriţi fără să şti.”, ”Felicitări, dragilor să aveţi parte de tot ce e mai frumos în viaţă.”, ”O viaţă frumoasă împreună!”

De asemenea, Lidia Buble a făcut publică o altă fotografie, cu şampanie şi căpşuni pe masă, ce a lăsat loc interpretărilor potrivit cărora cei doi ar fi făcut pasul cel mare. “În farfurie… Căpşunile mire şi mireasă… Superb… Să fie cu noroc şi multă fericire… ?”, a comentat un internaut la vederea imaginii respective.