Bombă în showbiz! Marius Elisei a recunoscut conversaţiile intime, în care a încercat să agaţe un transexual: „Am fost într-o stare…”

Un scandal a izbucnit în showbiz, după ce au apărut conversaţii intime între Marius Elisei, soţul Oanei Roman, şi un transexual. Bărbatul a recunoscut că sunt adevărate acele conversaţii cu Delia Rexham.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 14:25

Soțul Oanei Roman a sublian însă că era sub influența alcoolului și tot ce a spus au fost, de fapt, glume nevinovate. „E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei pentru Spynews.ro.

 

Potrivit Cancan.ro, Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei. (Vezi toată conversaţia în Galeria FOTO)

Oana Roman, la un pas de divorț

Oana Roman a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, căci a luat hotărârea de a se separa de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație. Când a anunțat public despărțirea lor, Oana a recunoscut că relația dintre ea și partenerul ei nu mai funcționează ca la început, dorindu-și numai ca relația de părinți să nu sufere.

Ulterior, timpul pare că le-a rezolvat pe toate și de Crăciun toți trei s-au filmat și pozat împreună, iar dovezile aui fost postate pe site-urile de socializare. Așadar, pe 5 ianuarie, Oana s-a pozat alături de Marius și Isa în zăpadă, în fața unui brad, acela fiind momentul în care cei doi au lăsat prima dată să se înțeleagă că s-au împăcat.