BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. S-au căsătorit în secret, nunta a avut loc pe 13 iunie FOTO

Surprizele se țin lanț chiar și după terminarea reality-show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu". Doi dintre foștii concurenți s-au căsătorit în mare secret. Este vorba despre Emilia și Nicolae.

21 iun. 2018, 11:12

Nunta celor doi a avut loc pe 13 iunie, dar abia acum s-a aflat. Cei doi au vrut să trăiască acest eveniment într-un cadru intim, așa că nu au făcut mare tam-tam pe seama nunții.

Citeşte şi Fiul vrăjitoarei Brăţara a făcut nuntă. Trena miresei a fost transportată cu duba, atât de mare a fost VIDEO

„Multă fericire, Emilia şi Nick! / Casă de piatră, frumoşilor / Vă pup, felicitări! / Să aveţi parte de înţelegere şi iubire / Casă de piatră, sunteţi minunaţi / Casă de piatră, să fiţi mereu iubiţi”, au scris oamenii în dreptul unei fotografii postate de cei doi.

Ce mai fac foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu? Elly și Cristian sunt tot împreună, iar Lavinia a devenit mamă

Au apărut zvonuri potrivit cărora Elly și Cristian de la „Mireasă pentru fiul meu” au pus capăt relației. O fană a atras atenția asupra faptului că cei doi postează poze mai vechi. Astfel, a ajuns la concluzia că cei doi s-ar fi despărțit. 

Continuarea articolului pe teotrandafir.ro.