Bombă în SHOWBIZ! Ştefan Bănică a făcut ANUNŢUL la care nu se aştepta NIMENI

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva formează un cuplu de mai mulți ani. Potrivit declarațiilor artistei, între cei doi au apărut mai multe momente tensionate.

18 iun. 2018, 06:17
Bombă în SHOWBIZ! Ştefan Bănică a făcut ANUNŢUL la care nu se aştepta NIMENI

Lavinia Pârva susţine că ea şi Şetafn Bănică reușesc să treacă destul de ușor peste momentele tensionate care apar între ei.

„Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a declarat Lavinia Pârva.

Drama neştiută a lui Ştefan Bănică Jr. Şi-a pierdut fratele într-un accident cumplit. Singura imagine în care apar împreună FOTO

Cei doi au păstrat întotdeauna discreția asupra relației lor, astfel că și momentul în care s-au căsătorit a fost ținut secret. Totul s-a întâmplat, la Balcic, în Bulgaria. Nici măcar prietenii lor, care au fost invitați la eveniment nu au știut că cei doi au făcut cununia civilă. Abia când au ajuns în Bulgaria invitații au aflat că cei doi s-au căsătorit.

„Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați.