Bombă în televiziune! Adela Popescu ar putea rămâne fără emisiunea de la Pro TV. „Vorbeşte lumea” că n-ar fi singura dată afară

Conducerea Pro Tv ar lua în calcul înlocuirea Adelei Popescu şi a întregii echipe de prezentatori a emisiunii "Vorbeşte lumea". Schimbările ar urma să se producă în toamnă.

15 iul. 2022, 09:05
Bombă în televiziune! Adela Popescu ar putea rămâne fără emisiunea de la Pro TV. „Vorbeşte lumea” că n-ar fi singura dată afară

„Vorbeşte lumea”, emisiunea prezentată de Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, ar avea zilele numărate. Şefii Pro TV le-ar fi pus gând rău celor trei prezentatori şi n-ar exclude schimbarea întregii echipe, scrie Cancan. Chiar dacă pare o emisiune de neînlocuit în gripa de programe a televiziunii, asta nu înseamnă că piatra de temelie a prezentatorilor ei este chiar așa de solidă.

De altfel, la pupitrul emisiunii s-au perindat mai mulţi prezentatori, printre care Lora, Viviana Sposub, Francisca sau Cosmina Păsărin, considerată singura care a ţinut locul Adelei Popescu în momentul în care a năascut sau când s-a confruntat cu probleme medicale.

Şi Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a făcut echipă alături de Adela Popescu la prezentarea emisiunii „Vorbeşte lumea” timp de şase sezoane, însă din toamna lui 2021, actorul s-a mutat la Prima TV, unde prezintă un jurnal de ştiri din lumea mondenă.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize”, spunea Cove.

Citeşte şi: Adela Popescu, obiceiul bizar pe care îl are când pleacă în vacanțe cu familia: „Mi-e rușine să spun”

De atunci, Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel, și Bogdan Ciudoiu s-au alăturat Adelei Popescu pentru a prezenta emisiunea.

La aproape un an distanţă, „Vorbeşte lumea” ar putea fi vizată de noi schimbări. Potrivit sursei citate, Adela, Shurubel și Bogdan ar fi fost puşi pe lista neagră, iar din toamnă, nu ar mai urma să fie la pupitrul emisiunii. Cancan susţine că ar fi vorba doar de zvonuri, chiar dacă vin din interiorul trustului Pro. Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care Adela Popescu ar putea fi schimbată.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au lucrat împreună la Virgin Radio. Shurubel se afla la a doua experiență în televiziune, după ce a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016, dar Bogdan Ciudoiu făcea pasul pentru prima dată. „Am din nou emoțiile de la început”, spunea atunci Bogdan Ciudoiu.

Citeşte şi: Romaniţa Iovan a izbucnit în plâns. Ce a spus despre fostul ei soţ, Adrian Iovan: „N-am fost tată pentru fiul meu”