Bombă în televiziune: o vedetă de la Kanal D a semnat cu Antena1. Va face parte din cea mai tare emisiune a postului TV

Kanal D a reușit, în ultima vreme, să se impună în fața Antena 1 ca audiență pe multe tronsoane, dar producătorii postului din trustul Intact vor să recupereze terenul pierdut și anunță o grilă de toamnă foarte puternică. Printre cei cu care vor să crească audienţele se numără și o fostă vedetă de la Kanal D.

31 aug. 2020, 13:17
Bombă în televiziune: o vedetă de la Kanal D a semnat cu Antena1. Va face parte din cea mai tare emisiune a postului TV

Cătălin Cazacu, devenit celebru după ce a fost foarte aproape de câștigarea primei ediții a Exatlon România, a semnat cu Antena 1 şi va apărea în cea mai tare emisiune a postului, Chefi la Cuțite. Noua ediție începe luni, 7 septembrie 2020.

Amalia de la Chefi la cuţite, bătută cu bestialitate de doi indivizi: „M-au dat cu capul de pământ! Apoi au început să sară şi alţii!”

Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu se întorc pentru a juriza cele mai spectaculoase sau cele mai ciudate farfurii care le vor fi servite pe bandă. De luni până miercuri, aceștia vor cunoaște povești una și una și vor fi luați prin surprindere nu doar de preparate, ci și de concurenți. Își vor demonstra talentele culinare în încercarea de a-i impresiona pe cei trei chefi Carmen Fit, celebra antrenoare a vedetelor, Ruxi Opulenta, cunoscută în mediul on-line pentru parodiile savuroase în ceea ce privește un stil de viață plin de fast, Gina Felea, personajul făcut celebru de actrița Anca Diniciu, Bella Santiago, câstigătoarea ultimului sezon X-Factor, George Soare, unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din show-bizz-ul românesc, actorul Sali Levent şi Cătălin Cazacu, cel care va stabili și o premieră în cadrul show-ului.

Cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 cu sezonul opt, luni, 7 septembrie 2020, de la ora 20:30.