Bombă în televiziune. Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor: „Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia”

Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant prin care transmite faptul că și-a încheiat colaborarea cu postul TV și nu va mai apărea în cadrul show-ului.

13 mart. 2023, 10:20
Bombă în televiziune. Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor: „Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia”
Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor

Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor. Este vorba despre Ioana Petric, care a decis să încheie colaborarea cu Prima TV, iar începând cu ediția din 15 martie, nu va mai fi prezentă în platoul de la „Cronica Cârcotașilor”.

Tânăra în vârstă de 32 de ani a anunțat, printr-un mesaj postat pe Facebook, faptul că se retrage de la „Cronica Cârcotașilor”, emisiunea de la Prima TV. Ioana Petric mărturisește, în mesaj că simte nevoia unui nou început și dorește să facă loc altor visuri pe care le are. În plus, ex-bebelușa a transmis și mulțumiri echipei, oamenilor pe care i-a întâlnit, dar și telespectatorilor care i-au urmărit parcursul la Prima TV.

Citește și: De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” şi ce spune despre Mihai Găinuşă: „Nu mi-a mai răspuns la telefon”

Prezentatoarea și-a dat demisia după 15 ani în lumina reflectoarelor

E momentul să ne luăm LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial și dragii mei cârcotași se încheie aici.

Mulțumesc @serbanhuidu și întregii echipe @cronicacarcotasilor pentru încredere, prietenie, râsete, profesionalism și acești 15 ani magici. Vă iubesc pe toți (dar voi știți deja asta) și vă urez ca pe 15 Martie, să începeți Cronicuța 2.0 cu succes și audiențe maxime!

Au fost 15 ani extraordinari, atât de plini și de fericiți, că n-aș putea să îi cuprind în doar câteva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viață alături de oamenii ăștia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori și familie adoptivă, prin urmare această decizie, care îmi aparține 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, în adâncul sufletului meu, sunt convinsă că e cea corectă.

Cred că în viață e important să îți accepți propriul adevăr și chiar dacă inevitabil te gândești și la cei din jur, să faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simțit acum – nevoia unui nou început, nevoia de a mă redescoperi, de a-mi demonstra mie niște lucruri și de a face loc altor visuri.

Dar nu pot trece le capitolul următor, fără a-mi lua rămas bun de la voi, cârcotașii mei dragi. Pentru tot ce am trăit în acești 15 ani vă sunt recunoscătoare vouă, celor de acasă. ❤️ M-ați primit cu căldură și m-ați făcut să mă simt susținută și apreciată. Vă mulțumesc pentru tot și înainte să ne întristăm, vă promit că acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigură că viața le va așeza pe toate în așa fel încât să ne revedem curând, cu forțe proaspete și alte proiecte minunate. Până atunci… o să îmi fie dor! ♥️”, se arată în mesajul postat de Ioana Petric, pe rețelele de socializare.