De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” şi ce spune despre Mihai Găinuşă: „Nu mi-a mai răspuns la telefon”

De ce nu mai prezintă Şerban Huidu "Cronica Cârcotaşilor". Jurnalistul a decis să producă în continuare emisiunea, însă nu o mai prezintă. Decizia a venit după cele două accidente pe care le-a suferit şi care i-au afectat foarte tare viaţa.

09 iun. 2021, 14:01
De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” şi ce spune despre Mihai Găinuşă: „Nu mi-a mai răspuns la telefon”
De ce nu mai prezintă Şerban Huidu "Cronica Cârcotaşilor"

De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor”. „Pentru mine, Cronica asta e primul născut. Aş renunţa la emisiune când n-aş mai putea să o fac (din diferite motive) sau n-ar mai fi dorită. E şi asta o variantă. Emisiunea e dorită în continuare şi este un tip de emisiune care nu există”, spune Şerban Huidu la Interviurile Paginademedia, după ce a decis să renunţe la prezentarea emisiunii Cronica Cârcotaşilor, de la Prima TV.

Dacă m-aş retrage cu totul, proiectul n-ar mai exista. A fost o perioadă în care nu puteam să fac nimic (nr.red după accident) şi altcineva făcea emisiunile în locul meu. S-a văzut. Emisiunea se face de către mine, subiectele sunt alese de către mine, montajul iniţial se face de către mine. Eu asta fac şi acum, asta am făcut de 21 de ani. Nu mă duc în spate.

Nu s-a pus niciodată problema să plec de la Cronică. N-am ţinut niciodată cu dinţii să prezint Cronica. Ideea e să o produc şi o să fac aşa cum este. Asta fac de 21 de ani. A mai fost o perioadă în care am fost plecat, vreo 4 ani şi jumătate.

A trebuit să revin din motiv arhicunoscute, au plecat oamenii care au plecat din faţă şi un an nu au funcţionat formulele de înlocuire. Şi a trebuit să revin ca să refacem problema.

Citeşte şi: Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette: „Prostituție a existat și va exista cât e lumea”

De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor”

Revenirea mea în 2015 s-a făcut în baza unor date. Datele au fost făcute de Prima TV pe baza unui sistem care se numeşte Sistem 7, pe baza căruia se evaluează o dată pe an emisiunile şi oamenii din televiziune.Oamenii care se uitau la Cronică erau foarte ok cu ce s-a întâmplat, am revenit la 4 ani şi jumătate după ce am avut accidentul respectiv şi la 3 ani şi jumătate după al doilea accident. Pe de altă parte, eu am scris aşa: „Nu voi mai fi în primul plan al prezentării”. Eu scriu, eu aranjez subiectele, eu le pun, dar e un lucru foarte greu.Cronica Cârcotăşilor e ceva greu de făcut pentru piaţa din România şi de imitat. Credeţi că dacă cineva voia să facă o Cronică, nu o făcea până acuma?

„,  a declarat Şerban Huidu pentru Paginademedia.ro.

Ce spune despre Mihai Găinuşă?

Legat de colegul său, Mihai Găinuşă, Huidu spune că nu a mai dorit să revină în echipă, ba chiar mai mult, nici nu i-a mai răspuns la telefon.

La un an după ce a plecat (nr.red Mişu), am vorbit cu el şi a vrut să revină, pentru că revenise doar Dezbăcratu. Făcusem pregătirile să revină, filmam promo ul, echipa era adunată. L-am sunat şi l-am întrebat: „Unde eşti?” Şi a zis că în DisneyLand. „Păi nu mai vii?” „M-am gândit şi nu mai vin”, mi-a răspuns.

Anul trecut am făcut 20 de ani. N-a avut nimeni în pandemie curiozitatea ce se întâmplă. Unii nu au vrut să vină, în schimb alţii au venit care au fost în Cronică şi nu mai sunt. Mihai Găinuşă nu mi-a mai răspuns la telefon. De ce? Asta ar fi să-l întrebaţi pe el„, a mai mărturisit Şerban Huidu.