Bombă! Iuliana Luciu are o RELAŢIE la distanţă cu un bărbat MISTERIOS

Iuliana Luciu, oficial nu mai este singură şi disponibilă pentru bărbatul mult visat. Se pare că sora cea mică a Nicoletei Luciu trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 13:47
Bombă! Iuliana Luciu are o RELAŢIE la distanţă cu un bărbat MISTERIOS

De curând, Iuliana Luciu a făcut mărturia anului 2015. Iuliana a recunoscut că are de ceva timp o relaţie la distanţă cu un bărbat exact cum şi-a dorit. Din păcate pentru curioşi, frumoasa asistentă a emisiunii „Acces Direct” nu vrea să-i divulge identitatea, deoarece în caz de despărţire acest lucru nu vrea să fie transformat într-un subiect tabloid, scrie Click.ro.

„Aş vrea să mă mărit domnişoară, cum a făcut şi sora mea”. Vezi cine a făcut acestă declaraţie

„Este cineva în viaţa mea acum. De puţin timp, am cunoscut pe cineva. Este vorba despre o relaţie la distanţă. Nu vreau să-i spun numele, pentru că nu vreau şi nici nu pot. Presa de multe ori strică relaţii care ar putea duce la ceva frumos.

Iubitul meu este genul de bărbat pe care îl aşteptam. A existat chimie între noi de la prima întâlnire. Am fost uimită de acest sentiment. Nicoleta îl cunoaşte, i-am povestit şi mamei de el, însă nu le-am făcut deocamdată cunoştinţă. las lucrurile să decurgă firesc”, a declarat Iuliana Luciu pentru o emisiune tabloid.

Citeşte şi  Iuliana Luciu, sexy şi rea. Cu ce ţinută a ÎNCINS imaginaţia bărbaţilor FOTO