BOMBĂ LA NAŢIONALĂ! Convocare surpriză a lui Cosmin Contra pentru meciurile cu Muntenegru şi Serbia

Cosmin Contra va anunţa, duminică, lista cu fotbaliştii din Liga 1 pe care îi va convoca în perspectiva meciurilor cu Muntenegru (7 septembrie, Ploieşti) şi Serbia (10 septembrie, Bucureşti) din Cupa Naţiunilor. Cel mai surprinzător nume va fi Denis Drăguş, atacantul celor de la Viitorul.

30 aug. 2018, 07:15
BOMBĂ LA NAŢIONALĂ! Convocare surpriză a lui Cosmin Contra pentru meciurile cu Muntenegru şi Serbia

Denis Drăguş, 19 ani, l-a impresionat pe selecţioner şi, în ciuda faptului că el nici măcar n-a apucat să debuteze la naţionala de tineret, va fi chemat direct la o acţiune cu jocuri oficiale a echipei mari, anunţă GSP.

Startul acestui sezon l-a găsit pe Denis Drăguş într-o formă excelentă. Are 10 meciuri oficiale, 6 în Liga 1 şi 4 în Europa League, partide în care a marcat 5 goluri. Patru dintre aceste reuşite au venit în competiţia europeană! În plus, în ofensivă, Cosmin Contra nu are foarte multe soluţii viabile. Florin Andone e accidentat, Gicu Grozav nu şi-a găsit echipă, Alex Chipciu evoluează ca fundaş dreapta la Sparta Praga, în timp ce Alex Băluţă a jucat puţin pentru Slavia Praga.

România – Muntenegru 2018. Contra a convocat 19 strainieri pentru meciurile din Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret, a explicat absenţa lui Denis Drăguş din lotul pe care l-a anunţat şi, implicit, a confirmat că acesta va fi la echipa mare: „Se încadrează şi pentru naţionala de tineret, dar este o dispută, să spun aşa, cu echipa mare. Niciodată nu s-a exclus ca Drăguş să facă parte din lotul nostru. Cu această întrebare, aţi găsit şi răspunsul unde se află Drăguş în acest moment”.