BOMBA MOMENTULUI în showbiz-ul din România: AU DIVORŢAT! „Am vrut să ţinem totul secret”

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu au divorțat în secret. Cântăreața a făcut primele declarații despre separarea de bărbatul căruia i-a dăruit un fiu pe 3 august 2018.

03 sept. 2019, 15:26
BOMBA MOMENTULUI în showbiz-ul din România: AU DIVORŢAT! „Am vrut să ţinem totul secret”

Elena Ionescu, ex-Mandinga, şi Dragoș Stanciu au divorţat după un an și cinci luni de la căsătorie. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret pe 16 martie 2018, pe când vedeta era însărcinată.

Anamaria Prodan a făcut ANUNŢUL-BOMBĂ după 11 ANI de CĂSNICIE cu Laurenţiu Reghecampf. Acum, totul este CLAR!

Într-o postare făcută publică, cântăreața a mărturisit că divorțul a fost deja semnat și că decizia de a se despărți a fost luată împreună cu tatăl băiețelului ei. Despre motivul separării, nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că „oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”.

Scandal MONSTRU în SHOWBIZ-UL de la noi. Îşi acuză grav fosta soţie: „Minte cu neruşinare. A dovedit sadism emoţional!

„Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe! Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste. As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA”, este mesajul postat de Elena Ionescu.